Copyright © All rights reserved. Made by Danny Beljaars.
Terms of Use | Privacy Policy

Home Werkwijze  Uitleg Mogelijkheden Workshops
Snelkoppelingen

Home

Contact


Mail : Info@FotoStudio72.nl FotoStudio72.nl
Workshop  Fotocursus  starters

 Hoe vaak heeft u het al meegemaakt dat die ene foto die u zo graag had willen hebben  het uiteindelijk toch niet is….U bent op vakantie en maakt de een na de andere  mooie  foto, maar eenmaal thuisgekomen vallen ze toch tegen…. Heel herkenbaar….  

 Middels deze workshop zal ik u uitleggen hoe u dit in de toekomst kan voorkomen….De  stand auto is de enige stand die u gebruikt…Zo jammer… u kunt zoveel meer met de  camera doen…. Ook hier zal ik u uitleg over geven zodat de standen niet meer zo ‘eng’  zijn. We gaan leren creatief met de camera om te gaan.

 Theorie doen we in de ochtend waarna de middagsessie in het teken van praktijk staat.

Workshop  Fotocursus  ‘De volgende stap’

 U bent niet meer bang voor de camera. De stand automaat gebruikt u alleen nog als u  even snel die ene foto wilt maken, maar waarom heeft de foto toch nog steeds niet  de kracht die u verwacht…Grote kans dat het te maken heeft met de compositie… Maar  ook de bekende problemen met sneeuw heeft u nog niet onder de knie….En waarom is  18% grijs voor de camera gelijk aan neutraal….Speelt u ook al met witbalans….of is de  automaat de vertrouwde stand.

 In deze workshop gaan we het hier over hebben.


 Ook gaan we het hebben hoe je daglicht kan mengen met flitslicht om toch die ene  foto met een wauw factor te krijgen. Dragging the shutter heet dat.

 En dan is er nog genoeg andere stof om uitleg over te geven.

 Hoe mooi is het om te weten hoe je met een flitser om moet gaan.

 Hoe snel verdwijnt licht nu eigenlijk zodra het de flitser verlaten heeft.

 En hoe ga je om met hard licht, of wil je liever toch voor zacht licht.

 Over lichtmodifiers valt zoveel te vertellen.

 Maar het zelf zien, het zelf ermee spelen, daar leer je het meeste van.

 We gaan dan ook kijken wat er gebeurt als we met licht gaan spelen.

 Van 1 flitser tot zoveel we nodig hebben.

 Ook gaan we het kort hebben over de triggers. Niet geheel onbelangrijk in dit verhaal.

 Het komt allemaal op keuzes uit. Maar na deze workshop ben je veel beter in staat  om te bepalen wat je wilt en hoe je het kan bereiken.

 En misschien wel tot de conclusie gekomen dat een flitser je echt verder kan helpen.


FotoShoot- Dag

 Bij voldoende interesse kan ik een shootdag regelen. Visagie kan erbij gereld worden.  Afhankelijk van de wensen kan ik ook voor enkele modellen zorgen.

 Eigen modellen zijn uiteraard ook welkom.

 In de studio is veel mogelijk en er zijn voldoende props. Banken/Stoelen/Krukken, etc  Maar ook heb ik diverse soorten kleding.


Workshop  Flitstechniek Cursus is geweest op 12 oktober 2019. Kosten zijn € 75 p.p incl. Lunch, koffie, thee en limonade. Aanmelden kan via info@fotostudio72.nl Cursus is geweest op 13 oktober 2019.   Kosten zijn € 75 p.p incl. koffie, thee en limonade. Aanmelden kan via info@fotostudio72.nl Workshop nog niet gepland Waterbak- shoot

 Als enige in deze omgeving heb ik de mogelijkheid in de studio een waterbak neer te  zetten. Warm water, warme ruimte, onafhankelijk van het weer.

 Spelen met flitsers op 1/20000 van een seconde met vallend water blijft bijzonder en  niet voor iedereen weggelegd. Bij interesse neem contact op via  info@fotostudio72.nl