Copyright © All rights reserved. Made by Danny Beljaars.
Terms of Use | Privacy Policy

Home Werkwijze  Uitleg Mogelijkheden Workshops
Snelkoppelingen

Home

Contact


Mail : Info@FotoStudio72.nl FotoStudio72.nl
Workshops

De mooiste dag van je leven wordt het ook wel genoemd. Trouwen is niet zo maar iets. Een juiste fotograaf hoort daar ook bij. Ook kunt u er voor kiezen een visagiste te zoeken voor die dag. Wij kunnen beide doen voor u. We doen alles in overleg. De mooiste momenten wilt u maar ook wij niet missen, dus communicatie is cruciaal die dag. We doen ons werk zo onopvallend mogelijk. Mensen zien vaak foto’s terug en hebben ons die foto nooit zien maken. Voor ons een teken dat we het goed doen.

De mooiste dag.

Ik werk nauw samen met een goede vriending van mij. Zij heeft veel ervaring en is erg veelzijdig. Of het nu gaat om het sminken van kinderen of een bruid een mooie visagie geven, ze doet het altijd op hoog nivo en met veel plezier. Ook heeft ze veel ervaring met haarstyling, bodypaint en belliepaint. Ze is echt een aanvulling voor een shoot. Het allergrootste voordeel is wel dat ik de ruimte deel met haar.  Dus alles onder 1 dak.

Haar website is : http://smileyschminkteam.nl/

Visagie / grime / smink

Ik heb al meermalen workshops gegeven over fotografie. Als er voldoende aanmeldingen zijn plannen we de workshop. Deze kan gaan over de basis van fotograferen, fotograferen voor de wat meer gevorderden, maar ook flitstechnieken kan ik uren over praten. Belangrijkste is dat jullie naar huis gaan met informatie die blijft hangen. Ook hier komen mijn speerpunten in terug. Rust, gezelligheid, plezier, en uiteraard informatief.

Workshops Wat past het meest bij mij?

Daar er zoveel mogelijk is bij ons is. het handig goed na te denken wat je ongeveer wilt.

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Samen komen we er wel uit.  

Of je er een ouder erbij wilt hebben ( wat altijd mag ), of je twijfelt voor een bodypaint, of toch dat ene gave idee..…

Het is allemaal bespreekbaar.

Memories that last a lifetime Workshops Workshops